Uutta suuntaa Suomussalmen viestintään

ajankohtaista_suomussalmi_banneri_leveä

Tervetuloa Suomussalmen kunnan uudelle Ajankohtaista-sivustolle! Kenties saavuit tänne juuri julkaistun ensimmäisen sähköisen uutiskirjeemme kautta. Uutiskirje kokoaa noin kerran kuukaudessa yhteen keskeisimmät ajankohtaiset asiat Suomussalmella. Tällä sivustolla taas pääset lukemaan lisää mielenkiintoisista tapahtumista, syventämään uutisten taustoja ja seuraamaan kunnan ajankohtaisviestintää myös uutiskirjeiden välillä.

Uutiskirje ja Ajankohtaista-sivusto ovat osa Suomussalmen kunnan viestinnän laajempaa uudistusta. Haluamme tehdä viestinnästämme entistä tavoittavampaa, kiinnostavampaa ja paremmin niin kuntalaisia kuin matkailijoita palvelevaa. Tahdomme tehdä päätöksenteosta läpinäkyvämpää, jakaa entistä tehokkaammin kuntalaisille tärkeää tietoa ja kertoa, millainen paikka Suomussalmi on asua ja matkailla.

Ajankohtaista-sivu on ensimmäinen askel kohti koko Suomussalmi.fi-sivuston uudistamista. Samalla esittelemme kunnan uuden graafisen ilmeen – jotain tuttua, jotain uutta ja raikasta. Kunnan somekanavien – Facebookin ja Instagramin – käyttöä kehitetään parhaillaan aktiivisesti. Tavoitteena on luoda elävä alusta, jossa on tilaa myös vuorovaikutukselle ja keskustelulle.

Kunnan vanhat tiedotuskanavat ja nykyinen Suomussalmi.fi-sivusto pysyvät toistaiseksi toiminnassa kuten tähänkin asti.

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta kunnan viestinnästä, etenkin uuden uutiskirjeen ja tämän sivuston toiminnasta. Voit kommentoida alle, lähettää meille viestiä Facebookissa tai olla yhteydessä viestintäsuunnittelija Veera Korhoseen veera.korhonen (a) suomussalmi.fi.

Tilaa Suomussalmen kunnan sähköinen uutiskirje.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.