Blogi

Uutta suuntaa Suomussalmen viestintään

ajankohtaista_suomussalmi_banneri_leveä

Tervetuloa Suomussalmen kunnan uudelle Ajankohtaista-sivustolle! Kenties saavuit tänne juuri julkaistun ensimmäisen sähköisen uutiskirjeemme kautta. Uutiskirje kokoaa noin kerran kuukaudessa yhteen keskeisimmät ajankohtaiset asiat Suomussalmella. Tällä sivustolla taas pääset lukemaan lisää mielenkiintoisista tapahtumista, syventämään uutisten taustoja ja seuraamaan kunnan ajankohtaisviestintää myös uutiskirjeiden välillä.

Uutiskirje ja Ajankohtaista-sivusto ovat osa Suomussalmen kunnan viestinnän laajempaa uudistusta. Haluamme tehdä viestinnästämme entistä tavoittavampaa, kiinnostavampaa ja paremmin niin kuntalaisia kuin matkailijoita palvelevaa. Tahdomme tehdä päätöksenteosta läpinäkyvämpää, jakaa entistä tehokkaammin kuntalaisille tärkeää tietoa ja kertoa, millainen paikka Suomussalmi on asua ja matkailla.

Ajankohtaista-sivu on ensimmäinen askel kohti koko Suomussalmi.fi-sivuston uudistamista. Samalla esittelemme kunnan uuden graafisen ilmeen – jotain tuttua, jotain uutta ja raikasta. Kunnan somekanavien – Facebookin ja Instagramin – käyttöä kehitetään parhaillaan aktiivisesti. Tavoitteena on luoda elävä alusta, jossa on tilaa myös vuorovaikutukselle ja keskustelulle.

Kunnan vanhat tiedotuskanavat ja nykyinen Suomussalmi.fi-sivusto pysyvät toistaiseksi toiminnassa kuten tähänkin asti.

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta kunnan viestinnästä, etenkin uuden uutiskirjeen ja tämän sivuston toiminnasta. Voit kommentoida alle, lähettää meille viestiä Facebookissa tai olla yhteydessä viestintäsuunnittelija Suvi Koskelaan suvi.koskela (a) suomussalmi.fi.

Tilaa Suomussalmen kunnan sähköinen uutiskirje.

suvi_hossa_maastopyöräViestintäsuunnittelijan terveiset

Hei!

Olen Suvi Koskela ja aloitin toukokuun puolessa välissä työt Suomussalmen kunnan viestintäsuunnittelijana. Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja työskennellyt aiemmin yritys- ja tapahtumaviestinnän parissa.

Suomussalmi oli minulle ennen tänne töihin tuloa tuntematon paikkakunta, mutta jo nyt ensimmäisen puolentoista kuukauden perustella alan olla melko ihastunut. Tällaista luonnoläheisyyttä ja kiireettömyyttä ei löydä etelän kaupunkien ruuhkista!

Suomussalmen viestinnän kehittäminen on haastava, mutta erittäin mielenkiintoinen ja antoisa työ. Uskon, että jokainen kunnan työntekijä ja kuntalainen on oman alansa paras asiantuntija, ja haluan kunnella heitä –  siis teitä – kaikkia tarkasti. Minun tehtäväni on auttaa kehittämään välineitä, joilla viesti parhaiten tavoittaa kohderyhmänsä, ja hahmottamaan viestinnän kokonaiskuvaa tiiviissä yhteistyössä kunnan johtoryhmän kanssa.

Toivon aurinkoista ja tapahtumarikasta kesää kaikille suomussalmelaisille ja täällä lomaileville. Pysykää linjoilla – some ei hiljene heinäkuussakaan.

Ota yhteyttä: suvi.koskela (a) suomussalmi.fi

Kategoriat:Blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s