Kianta-opiston ilmoittautuminen alkaa

Kahvakuula1_epa

Kianta-opiston syyslukukauden kursseille ilmoittautuminen alkaa torstaina 3.8. klo 7:00. Kursseille voi ilmoittautua sähköisen kurssikalenterin kautta tai puhelimitse suoraan opiston toimistoon puh.  044 777 3157, 044 777 3212 tai 044 775 3148. Kurssi-ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, sillä suosituimmat kurssit täyttyvät hetkessä. Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon, sillä kurssi järjestetään vain, jos osallistujia on riittävästi.

Opinto-ohjelmaan voi tutustua etukäteen verkossa. Tarjolla on muun muassa monenlaisia liikuntakursseja eri ikä- ja tasoryhmille, kädentaitoja kudonnasta puutöihin ja lasitaiteeseen sekä tietotekniikkaa, kirjallisuutta ja teatteria. Kianta-opistossa voi opiskella yhteensä seitsemää eri kieltä, musiikkia yhteislaulusta bändisoittimiin sekä kuvataiteita maalauksesta keramiikkaan. Senioreille, lapsille ja erityisryhmille suunnattuja kursseja on runsaasti eri oppiaineryhmissä. Opinto-ohjelmaan täydentyy vielä lukukauden aikana, joten kannattaa seurata Kianta-opiston ilmoituksia.

Lue lisää:
Kianta-opiston verkkosivut
Opinto-ohjelma ja kurssikalenteri

kiantaopisto_käsityötkiantaopisto_musiikki

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.