Marjastuksen MM-kilpailut 2.9.2017

marjastuksen_mm_1

Marjastuksen MM-kilpailut järjestetään lauantaina 2.9.2017 jo 20. kerran. Itse kilpailun lisäksi perinteisessä markkinatapahtumassa Suomussalmen torilla riittää ohjelmaa klo 9-16.

Maailmanmestaruudesta voi kisailla kolmen hengen joukkueina tai yksilösarjoissa. Lastensarjaan voivat osallistua alle 12-vuotiaat ja nuortensarjaan 13-17 vuotiaat. Jokaisesta sarjasta kolme kilomääräisesti eniten poiminutta joukkuetta tai kilpailijaa palkitaan rahallisesti.

MM-kisoissa poimittava marjalaji on marjojen myöhäisen kypsymisen vuoksi tällä kertaa mustikka. Mustikkaa poimitaan eri sarjoissa kilpaa tunnin ajan ja marjat voi pitää joko itsellä tai myydä ostajalle. Tarkemmat lisätiedot sarjoista, palkinnoista ja ilmoittautumislomake löytyvät Arktiset Aromit ry:n nettisivuilta.

Kisapäivänä ohjelmaa torilla on koko päivän. Muun muassa IdaElina hurmaa upealla laulullaan ja kanteleen soitollaan, imitaattori Ari Kettukangas esittää sketsejä, vitsejä ja stand up- komiikkaa ja tanssiorkesteri Helminauha viihdyttää sekä toritapahtumassa että illalla Nuorisoseurantalolla.

Ohjelmassa on myös taikuutta ja taukojumppaa, VIMMAN vimmattua ohjelmaa sekä torimyyjien esittely. Viihdyttävän toriohjelman lisäksi kisapäivänä järjestetään torilla arpajaiset, joiden tuotto menee lyhentämättömänä Suomussalmelaisten veteraanien hyväksi. Arpajaisten pääpalkintona on Hossan Lumon mökkiviikonloppu.

Marjastuksen MM-kisat ovat osana Suomi 100- ohjelmaa.

Ilmoittautua voi kisaan 31.8.2017 mennessä osoitteessa arktisetaromit.fi tai puhelimitse (08) 6155 5590. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

marjastuksen_mm_4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.