Suomussalmen Talentti-hanke alkaa

Talentti-hankkeessa kartoitetaan keinoja luoda Suomussalmelle ammatillisen oppimisen mahdollisuuksia. Hankkeen myötä syntyvien toimintamallien on tarkoitus tukea jo olemassa olevia koulutus- ja työllistymispalveluita. Tavoitteena on tarjota erilaisia helposti saatavilla olevia opintoja sekä tukea ja ohjausta opiskeluun.

Hankkeessa keskeisessä roolissa on opinnollistaminen, jolloin esimerkiksi ammatillisia opintoja tuodaan osaksi kunnan työpajoja ja yritysten tarjoamia työympäristöjä. Ensimmäisessä vaiheessa selvitetään muun muassa alueen yritysten tämänhetkiset ja tulevat osaamis- ja työntekijätarpeet.

Suomussalmen Talentti -esiselvityshanke on Euroopan sosiaalirahaston ja Suomussalmen kunnan rahoittama hanke, jota hallinnoi Suomussalmen kunta. Rahoittavana viranomaisena toimii Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieleesi juolahtaa kysyttävää Talenttiin liittyen!

Kaisu Lehtinen-Nevalainen
Projektipäällikkö
Puh. 044-7773149
kaisu.lehtinen-nevalainen@suomussalmi.fi

VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb    euLogo

Hei! kaisu_talentti

Olen Kaisu Lehtinen-Nevalainen ja toimin Suomussalmen Talentti-hankkeen projektipäällikkönä. Olen kotoisin Lieksasta, Pohjois-Karjalasta, josta muutaman mutkan kautta päädyin asumaan perheeni kanssa Kuusamoon.  Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja olen saanut vuosien varrella tehdä monenlaisia töitä.

Suomussalmi on minulle ”tutun tuntematon”. Lapsuudessa ajoimme lähes joka kuukausi Lieksasta sukuloimaan ja mökkeilemään Kuusamoon.  Suomussalmi kuului automatkan vakituisiin pysähdyspaikkoihin ja kirkonkylällä söimmekin useamman kerran jäätelöä.  Opiskeluaikoina kuljin Joensuu – Kuusamo – väliä myös linja-autolla, jolloin Ämmänsaaren ja Suomussalmen kirkonkylän maisemat tulivat ”pikavuorolla” tutuiksi.

Tykkään liikkua luonnossa niin hiihtäen kuin kävellen ja tiedän Suomussalmen tarjoavan siihen mahtavat puitteet!

Lue myös: Työttömyys laskussa Suomussalmella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.