Osallistu #MeijänSuomussalmi -kuvahaasteeseen

meijansuomussalmi_banneri_isollatekstilla.png

Onko Suomussalmi sinulle rakas kotipaikka tai jokakesäinen lomakohde? Pysähdyitkö täällä kenties vain ohikulkumatkalla, mutta paikka jäi silti mieleesi? Oletko viettänyt Suomussalmella lapsuuden kesäsi, nuoruusvuotesi tai elämäsi parhaan mökkiloman viime kesänä? Muutitko tänne vasta hiljattain, ja kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä?

Keräämme nyt nykyisten ja entisten Suomussalmelaisten ja vierailijoiden kuvia siitä, millainen on Meijän Suomussalmi. Osallistu haasteeseen jakamalla kuvasi, joka kertoo, mitä Suomussalmi sinulle merkitsee. Se voi olla pieni pala tavallista arkea, unohtumaton elämys lomamatkalla tai muisto vuosien takaa.

Osallistua voit

  • Jakamalla kuvasi Instagramissa hashtagilla #meijänsuomussalmi.
  • Julkaisemalla kuvasi Facebook-tapahtumassa Meijän Suomussalmi
  • Lähettämällä kuvasi sähköpostitse suvi.koskela (a) suomussalmi.fi. Liitä mukaan lyhyt kuvaus kuvan tapahtumapaikasta ja ajankohdasta sekä yhteystietosi.

Julkaisemme valikoidut kuvat somekanavissamme haasteen aikana!

HUOM! Osallistumalla haasteeseen edellä kuvatuilla tavoilla annat Suomussalmen kunnalle oikeuden käyttää kuvaasi kunnan Facebook- ja Instagram-kanavissa sekä verkkosivustoilla. Osallistua voit vain itse ottamillasi kuvilla tai kuvilla, joihin sinulla on muuten täydet käyttöoikeudet. Kuvaajan nimi tai nimimerkki mainitaan kuvan yhteydessä, mikäli se on käynyt ilmi alkuperäisessä julkaisussa.

Lisätietoja: viestintäsuunnittelija Suvi Koskela, suvi.koskela (a) suomussalmi.fi ja Meijän Suomussalmi -Facebook-tapahtuma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.