Nuorisovaltuusto aloittaa kuun lopussa – ilmoittaudu mukaan

Suomussalmelle perustetaan uusi nuorisovaltuusto, joka aloittaa toimintansa syyskuun lopussa. Nuorisovaltuusto on perustettu, jotta nuorten ääni saataisiin kunnassa ja päätöksenteossa kuuluviin. Parhaillaan toiminnasta kiinnostuneet nuoret voivat ilmoittautua mukaan valtuustoon.

Nuorisovaltuuston kautta suomussalmelaiset nuoret voivat vaikuttaa kotikuntansa asioihin nuorten näkökulmasta. Tarkoituksena on lisätä nuorten tietoisuutta kunnan päätöksenteosta ja vaikuttamisen keinoista, edistää vuoropuhelua nuorten ja päättäjien välillä sekä ottaa nuoret aidosti mukaan päätöksentekoon. Nuorisovaltuustolla on mahdollisuus vaikuttaa kaikkien kunnan toimialojen suunnitteluun, valmisteluun, toteuttamiseen ja seurantaan.

Toiminta lähtee nuorista itsestään. Kummivaltuutetut auttavat tarvittaessa ja antavat tietoa siitä, kuinka asioita kunnallisella tasolla hoidetaan. Nuorisovaltuustossa oleminen ei velvoita mihinkään, vaan pyrkimyksenä on keskustella rennosti porukalla kuntamme asioista.

Nuorisovaltuustoon pääsevät mukaan kaikki suomussalmelaiset yli 12-vuotiaat nuoret ja toisen asteen opiskelijat. Ilmoittautua voi 29.9. asti sähköpostilla nuoriso@suomussalmi.fi, puhelimitse 044 777 3183 tai käymällä nuorisotalolla Janne Keräsen luona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.