Vauhdikas sesonki Hossassa jatkuu – uutuutena Tulien Lumous

hossa_23092017_12-2

Hossan kiireinen kesä on vaihtunut vilkkaaksi syksyksi. Matkailuyrittäjillä on riittänyt vipinää ja camping-alueet – sekä Luontokeskuksen vieressä sijaitseva Karhunkainalo että Hossan kylällä toimiva Camping Hossan Lumo – ovat olleet useana päivänä täynnä vielä syyskuussakin. Liikkeellä on ollut paljon kotimaisia matkailijoita asuntoautoillaan ja metsästyskauden alku on tuonut jokavuotiset metsästysseurueet seudulle.

hossa_23092017_3-5

Camping Hossan Lumossa järjestettiin tämän vuoden syyskuussa ensimmäistä kertaa Tulien Lumous -tapahtuma, jossa Renne Karppinen ja Eero Schroderus esittivät tulishown. Tarjolla oli myös herkullisia ruokia, mukavaa menoa ja hyvää musiikkia.

Hossan Lumon yrittäjä Maija-Reetta Daly on tyytyväinen tapahtumaan: ”Tänä vuonna Tulien Lumous keräsi mukavasti väkeä paikalle, noin 100 henkeä. Hyvästä palautteesta innostuneena haluamme tehdä tapahtumasta jokavuotisen. Tänä vuonna teema oli Kalevala-henkinen, joten ensi vuonna ajattelimme laajentaa teemaa kansainväliseksi ja tuoda mukaan jotain irlantilaista perinnettä musiikin, ruuan ja ohjelman osalta.”

hossa_tulien_lumous_2017

Tulet loistivat pimeässä syysillassa. Kuva: Lenny Daly.

Teksti: Venla Karkola. Kuvat: Suvi Koskela.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.