Matkaoppaamme tulevaisuuteen – Suomussalmen uusi kuntastrategia

 

valtuuston_juhlakokous-5

Suomussalmen kunnanvaltuusto juhlakokouksessa Karhulanvaaran koululla 6.10.2017.

Suomussalmen kunnanvaltuusto hyväksyi uuden kuntastrategian 150-vuotiaan Suomussalmen kunniaksi pidetyssä juhlakokouksessaan. Strategia on kunnan yhteinen matkaopas tulevaisuuteen. Se kertoo, millaisin valinnoin ja teoin haluamme rakentaa kuntaamme elinvoimaa ja hyvinvointia.

valtuuston_juhlakokous-6

Maakuntajohtaja Pentti Malinen puhui valtuuston julhakokouksessa.

Suomussalmen kuntastrategian pääteemoja ovat rohkeus, yhteistyö sekä kulttuurin ja luonnon vaaliminen. Tunnistamme ja kehitämme omia vahvuuksiamme. Matkailuun, digitaalisuuteen, kestävään taloudenpitoon ja yrittäjyyden edistämiseen panostamalla voimme lisätä kuntamme elinvoimaa. Kunta edistää myönteistä väestökehitystä sekä kehittää palveluja asiakaslähtöisesti erityisryhmiä unohtamatta.

Valtuuston julhakokouksessa puhunut Kainuun maakuntajohtaja Pentti Malinen kehui Suomussalmen kuntastrategiaa hyvin laadituksi ja Suomussalmen näköiseksi: ”Strategian vahvuus on sen omaleimaisuus. Monia strategioita on moitittu siitä, että sen voisi antaa mille tahansa kunnalle tai kaupungille. Suomussalmen strategia on teidän itsenne näköinen. Tämä on todella poikkeavaa luettavaa. Arvojen kiinnittäminen historiaan, kuten Raatteen tiehen ja Hossaan, on erinomainen oivallus.”

Lataa Suomussalmen kuntastrategia 2017-2025 PDF-tiedostona.

suomussalmen_kuntastrategia_2017_2025
Teksti, kuvat ja grafiikka: Suvi Koskela.

Lue myös: Korpi iloisti 150-vuotiasta Suomussalmea

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.