Luentoja ja käsitöitä Kianta-Opiston talvessa

Kianta-Opistossa tutustutaan talven aikana elokuvan tekoon, metallitöihin ja Eino Leinon lapsuuteen, harjoitellaan puheviestintää, askarrellaan kransseja luonnonmateriaaleista ja tehdään omat metsäsukset. Talven lyhytkursseille ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja kevätlukukauden 2018 ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.11..

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle 2018

Ilmoittautuminen kevään 2018 kursseille alkaa maanantaina 13.11.2017 klo 7:00. Tutustu opinto-ohjelmaan 2017-2018 ja ilmoittaudu kursseille osoitteessa opistopalvelut.fi/kiantaopisto. Ilmoittautua voit myös opiston toimistoon p. 044 7773157, 044 7753148 tai 044 7773212 tai Suomussalmen kunnantalolla (Kauppakatu 20, II krs.).

Miika J. Norvanto: Näin minusta tuli elokuvantekijä

To 6.11. klo 16, uudella Nuorisotalolla Kiannonkatu 12

Kainuulainen elokuvantekijä, levittäjä ja tuottaja Miika J. Norvanto kertoon oman tarinansa, kuinka hän eksyi elokuvan pariin. Miika toimii oman elokuvatuotanto- ja levitysyhtiö Black Lion Pictures Oy:n toimitusjohtaja. Tämän syksyn koho kohtana on ollut Rendel-elokuva, joka oli syyskuussa maailman ensi-illassa Saksan Fantasy Film Festissä. Norvanto on tähän päivään mennessä ohjannut 13, tuottanut 15 ja levittänyt 14 elokuvaa. Tule tapaamaan Miikaa nuorisotalolle ja saat vinkkejä, miten voisit itse lähestyä videoiden ja elokuvien tekoa!

rendell_blacklionpictures

Miika J. Norvannon uusimmassa Rendel-elokuvassa kasvoton sankari taistelee rikollisia vastaan. Kuva: Black Lion Pictures.

Havu- ja risukranssikurssit marraskuussa

10.11. pe klo 9-16, Pyhäkylän koulu
11.-12.11 la ja su klo 9-16, Kirkonkylän koulun kasvihuone
18.-19.11. la ja su klo 9-16, Pyykkölän koulu

Kurssilla opitaan valmistamaan risuista tai havuista kransseja, sydämiä ja palloja. Materiaalien keruuohjeita saa opettajalta ja materiaalia on myös ostettavissa kurssipaikalta. Kurssit ohjaa Seija Heikkinen.

Naisten metallipaja

18.-19.11. ja 25.-26.11. la ja su klo 9-16, Manun Paja, Voimakatu 3

Vain naisille suunnatulla kahden viikonlopun kurssilla tutustutaan metallin työstöön, taontaan ja hitsaukseen. Opetellaan tekemään käyttö- tai koriste-esine metallista, esimerkiksi kynttelikkö, emännän veitsi, seinäkoriste, seinäkoukku tai pannun alunen. Sopii myös vasta-alkajille. Kurssin ohjaa Timo Mäkeläinen.

kiantaopisto_metallipaja

Naisten metallipajassa voi valmistaa käyttö- ja koriste-esineitä. Kianta-Opiston arkistokuva.

Vierailuluento Eino Leinon lapsuudesta

Ti 21.11. klo 17.30-19, Alvarin Sali

Eino Leinon lapsuus, perhe ja lapsuusympäristö – kirjailija Esko Piippo luennoin Eino Leinon perhe-elämästä. Vapaa pääsy.

Puheviestinnän perusteet – tukea ja intoa esiintymiseen

21.11.-2.12. Alvari, Kuukkeli

Jännitätkö, arasteletko tai vältteletkö esiintymistä? Jos vastasit kyllä, Kiantaopiston järjestämä puheviestinnän kurssi on tarkoitettu juuri sinulle. Kurssille voit tulla myös mikäli haluaat kehittää esiintymistaitojasi, vaikkei esiintyminen erityisesti pelottaisi. Puheviestinnän kurssilla lähdetään liikkeelle esiintymisjännityksestä  tavoitteena kääntää kielteinen kokemus myönteiseksi vireystilaksi esiintymistilanteissa. Kurssilaiset harjoittelevat arkipäivän puhetilanteita tutussa ja turvallisessa ryhmässä. Keskeisenä päämääränä on löytää omia luontaisia vahvuuksia ja kehittää niitä tulevaisuuden työelämää, harrastuksia ja muuta elämää vahvistaviksi taidoiksi. Puheviestinnän kurssia opettaa pitkän linjan esiintymiskouluttaja ja logonomi, puheviestinnän maisteri Mauri Tammela. Ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 21.11. klo 17.30-20.45.

Puusuksikurssi tammikuussa

9.1.-10.04.2018 tiistaisin klo 17-20:30, Työpaja Hanslankarit

Kurssilla opitaan valmistamaan eräsuksia puusta sälemenetelmällä. Jokainen valmistaa oman suksiparin. Materiaalin hankinta tapahtuu opettajan kautta. Kurssin ohjaa Jarmo Kyllönen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.