Tarjouspyyntö Hossan latujen kunnossapidosta

hossa hiitäjä jäällä

Arkistokuva: Vastavalo / Suomussalmen kunta.

Hossan matkailualueella, Suomussalmella, latujen ylläpidosta vastaa Hossan matkailuyrittäjät ry:n ja Suomussalmen kunnan muodostama latupooli. Latupooli etsii yrittäjää hoitamaan hiihdettävään kuntoon noin 45 km Hossan matkailualueen latuja talvikaudelle 2017-2018 ja 2018-2019 päättyen 30.4.2019. Sopimusta voidaan jatkaa 2 vuodeksi.

Tarjoajalta edellytetään työhön sopivaa kalustoa ja ammattitaitosta henkilöstöä. Tarjouksessa tulee selvitä kustannukset perinteisen hiihtotyylin latujen ylläpidosta kilometritaksan mukaan. Tarjoukseen tulee liittää tiedot työhön käytettävästä kalustosta sekä henkilöstön ammattitaidosta.

Latujen kunnostus tulee aloittaa Hossan kylän laduista ja niiden tulee olla hiihtokunnossa aamupäivän aikana.

Tarjoukset tulee toimittaa 30.11.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Suomussalmen kunta, Elinvoimapalvelut, PL 40, 89601 SUOMUSSALMI tai sähköpostilla osoitteeseen: kunta@suomussalmi.fi. Kuoreen ja sähköpostiin merkintä ”Tarjous Hossan latupooli”.

Lisätietoja antaa Alpo Rissanen, p. 08 615 555 44.

Hossan latupooli
Suomussalmella 10.11.2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.