”Nimitys urheilukaupungiksi innostaa liikkumaan.”

aceseurope_palkintogaala

Suomussalmen kunnan edustajat ottivat vastaan Suomussalmelle myönnetyn ACES:n European Town of Sport 2018 -palkinnon Brysselissä järjestetyssä gaalassa 6.12.2017. Suomussalmi on nyt osa ACES:n verkostoa, jossa on mukana jo 500 kaupunkia ja kuntaa. Palkintogaalassa paikalla olivat kunnanhallituksen puheenjohtaja Pentti Moilanen, sivistysjohtaja Sirpa Mikkonen ja lukion rehtori Julia Pohjanoja-Kela.

European Town of Sport 2018 -palkintoa hyödynnetään jatkossa kunnan markkinoinnissa. Esimerkiksi Elixir TV on jo kiinnostunut tekemään ohjelmaa, jossa esitellään Suomussalmen kansainvälistä huomiota saaneita menestystekijöitä. Pohdinnassa on myös uusia ideoita liikuntamatkailun kehittämiseksi ja ACES-verkoston hyödyntämiseksi hanketyössä.

Palkinto on tunnustus pitkäaikaisesta työstä urheilun ja hyvinvoinnin eteen. ACES-järjestön tavoitteena on edistää terveyttä, liikkumista  ja yhteisöllisyyttä niin isoilla kuin pienilläkin paikkakunnilla. ”Uskomme, että vuosi 2018 on Suomussalmella entistäkin liikunnallisempi  – nimitys urheilukaupungiksi innostaa nauttimaan liikunnan ilosta”, sivistysjohtaja Mikkonen toteaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.