Ruukinkankaan monitoimitalon suunnittelua jatketaan

Kunnanhallitus on hyväksynyt kunnan tulevaisuuden toimitilatarpeita kartoittaneen työryhmän esityksen, jonka mukaan Ruukinkankaalle aletaan suunnitella uutta monitoimitaloa. Työryhmän laatimassa selvityksessä todetaan muun muassa, että Ruukinkankaan peruskoulun laaja-alaisiin peruskorjauksiin ei enää kannata ryhtyä rakennuksessa tehtyjen tutkimusten, teknisen käyttöiän ja käyttäjäkokemusten perusteella.

Toimitilojen tarveselvityksessä kartoitettiin perusopetuksen, lukion, Kianta-Opiston, musiikkiopiston, nuorisopalvelujen ja ruokapalvelujen tilatarpeet ja tavoitteet 2020-luvulla. Työryhmä on selvittänyt nykyisten tilojen kunnon, käytön, käytettävyyden ja korjaustarpeet sekä kartoittanut eri yksiköiden oppilasmäärät ja niiden kehitysennusteet.

Kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan 28.11.2017 tarveselvitystä ja hyväksyi työryhmän esityksen. Tekniset palvelut ja sivistyspalvelut ovat aloittaneet kartoittamaan sekä mahdollisia väistötiloja kunnan nykyisissä rakennuksissa että siirrettävien tilojen vaihtoehtoa.

Seuraava vaihe kohti monitoimitaloa on hankesuunnitelman laatiminen, joka aloitetaan vuodenvaihteen jälkeen. Hankesuunnittelun tarkoituksena on määritellä rakennuksen täsmällistä laajuutta, toimivuutta ja laatua koskevat tavoitteet.

Lue myös: Suomussalmen kunnan tulevaisuuden toimitilojen tarveselvitys valmistunut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.