Puunkorjuu käynnistyy maanantaina Haverisessa

Metsähallituksen Suomussalmen metsätiimin alueella korjataan puuta tänä talvena yhteensä 16 talvitien varrelta. Yksi talviteistä kulkee kunnan Haverisen hiihtokeskuksen latujen poikki. Tiepohjaa on hyödynnetty edellisen kerran vuonna 2011. Korjuu käynnistyy maanantaina 29.1 ja työmaa pyritään saamaan valmiiksi helmikuun loppuun mennessä. Metsähallitus on ollut yhteydessä Suomussalmen kuntaan hiihtokeskuksen läheisyyteen suunniteltavista metsätalouden toimenpiteistä.

Talvitie ylittää hiihtokeskuksesta lähtevät 3- ja 5 km sekä Aittokosken ladut. Ladun ja talvitien risteyskohtiin laitetaan varoitusmerkit. Hiihtäjiltä toivotaan varovaisuutta ylityskohdissa. Latupohja pidetään mahdollisimman puhtaana ja korjuun työkohde pyritään saamaan valmiiksi nopeasti, jotta sen aiheuttama haitta hiihtäjille jäisi mahdollisimman vähäiseksi.

Kartalla näkyvät sinisellä Haverisen latuja ja punaisella talvitie, jonka varrelta puuta korjataan.

haverinen_puunkorjuu_kartta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.