Olohuonetoiminta Ämmän kamarilla alkaa – avajaiset 12.2.

Tervetuloa Ämmän kamarille Olohuoneen avajaisiin! Matalan kynnyksen olohuonetoiminta alkaa 12.2.2018 Ämmän kamarilla Tietäväisenkatu 1:ssä. Toiminnan takana ovat Sosiaalisen osallisuuden ja työllisyyden kehittämishanke Kujelma, Sosiaalisen kuntoutuksen kehittäminen Kainuussa SOS Kainuu -hanke, Ylä-Kainuun A-kilta ry ja Suomussalmen kunta. Toimintaa järjestetään aluksi hankkeiden tukemana, mutta pilotin onnistuessa toimintaa mahdollisesti koordinoivat jatkossa Suomussalmen kunta ja Ylä-Kainuun A-kilta ry.

Ämmän kamarin olohuoneen tarkoituksena on toimia avoimena kohtaamispaikkana, jonne ovat tervetulleita kaikki. Olohuoneessa voi poiketa juttelemassa, kahvilla tai vaikkapa lukemassa lehtiä. Olohuoneessa on saatavilla myös tukea ja ohjausta omaan elämäntilanteeseen ja palveluihin liittyvissä asioissa.

Olohuoneessa on jatkossa käytettävissä myös tietokone, jonka käyttöön on saatavissa opastusta. Toimintaan voi sisältyä esimerkiksi retkiä tai kädentaitoja. Tekemisten toivotaan syntyvän olohuonekävijöiltä itseltään ja toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa.

Olohuonetoiminnan avajaiset pidetään maanantaina 12.2.2018 klo 9–12 Suomussalmella Ämmän kamarin Peräkammarissa osoitteessa Tietäväisenkatu 1. Tervetuloa tutustumaan ja ideoimaan toimintaa eteenpäin! Avajaisissa on luvassa sekä näkökantoja olohuonetoimintaan että toiminnallista ohjelmaa.

Avajaisten jälkeen olohuone on avoinna keskiviikosta 14.2.2018 alkaen aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–12. Maanantaisin Olohuoneella on paikalla Ylä-Kainuun A-kilta ry, keskiviikkoisin SOS Kainuu -hanke ja perjantaisin Kujelma-hanke.

Lisätietoja:

Kirsi Sahrman-Hauhia, p. 044 777 3362, kirsi.sahrman-hauhia@suomussalmi.fi

Kaisa Karhu-Härkönen, p. 044 7970 443, kaisa.karhu-harkonen@kainuu.fi

Matti Moilanen, p. 045 3306353, masam1@hotmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.