Suomussalmi mukana Matka 2018 -messuilla

MATKA2018_osastolta-1

Suomussalmelaiset matkailupalvelut olivat laajasti esillä perinteisillä matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 18.–21.1.2018. Suomussalmelaiset yritykset esittelivät palveluitaan WildTaigan, Kuhmon ja Suomussalmen yhteisellä osastolla. Suomussalmelta edustettuina olivat Kainuun Kuutamokeikat Hiljaisen Kansan myötä, Raatteen Portti, Martinselkosen Eräkeskus, Hossan Lumo ja Loma-Hossa sekä Suomussalmen matkailutoimisto. Kuhmosta mukana olivat muun muassa Kamarimusiikki, Hotelli Kalevala ja Hotelli Kainuu.

WildTaiga-alueen edustajat olivat myös mukana keskiviikkona 17.1. kansainvälisessä matkailun ammattilaisten tapahtumassa MATKA Workshop Dayssa. Tapahtumaan osallistui nelisen kymmentä matkanjärjestäjää ja matkatoimistoa eri puolilta maailmaa.

Etenkin Hossan uusi kansallispuisto herätti kiinnostusta matkamessujen kävijöissä. Moni oli jo käynyt Hossassa tai suunnitteli vierailua tulevalle kesälle. Matkailijat keräsivät messuosastolla tietoa Hossan palveluista sekä kansallispuistosta ja saivat samalla vinkkejä alueen muista kohteista ja palveluista, kuten karhukuvauksesta, Raatteen tiestä ja sen museoista, suomussalmelaisista urheilutapahtumista sekä kestosuosikki Hiljaisesta Kansasta.

Matka 2018 -messuilla oli 914 näytteilleasettajaa 84 maasta. Messuilla vieraili lähes 70 000 matkustamisesta kiinnostunutta kävijää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.