Etsimme Sinua, idearikas ja aikaansaava matkailupäällikkö toteuttamaan yhteistä unelmaamme

Oletko tekijä ja näkijä, jolla on kyky toimia alueemme matkailutoimialan kehittämisen moottorina ja uudenlaisen matkailutoiminnan rakentajana? Oletko energinen ja idearikas verkostoituja, jolla on kokemusta matkailuyrittäjyydestä elinkeinona? Osaatko innostaa ja saada muutkin mukaan tekemiseen?

Toivomme, että Sinulla on kokemusta matkailutoimialan kehittämisestä ja tunnet matkailuyritysten liiketoiminnan lainalaisuudet. Tiedät matkailualan verkostot ja ymmärrät myös matkailijoiden tarpeet. Sinulla on monipuolinen kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöistä, olet organisointikykyinen ja neuvottelutaitoinen. Sinulla on markkinointi- ja myyntikokemusta ja tehtävään soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus.

Tulevassa tehtävässäsi olet toteuttamassa kuntastrategiamme kärkihankkeita kuten Hossan matkailun kehittämistä ja rikkaan sotahistoriamme hyödyntämistä matkailussa. Työssäsi olet matkailuverkostoa vahvistava yhteistyöosaaja yritysten, sidosryhmien, omistajakunnan ja muiden toimijoiden välillä. Et pelkää menestyä tai tarttua toimeen. Työhösi voi harkintasi mukaan liittyä tilaisuuksien ja työpajojen järjestämistä tai yritysten avustamista matkailupalvelujen ideoinnissa ja räätälöinnissä matkailijoiden muuttuvien tarpeiden mukaan. Vastaat myös matkailuhankkeiden valmistelusta ja alueellisesta matkailumarkkinoinnista yhdessä yrittäjien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työskentelet kunnanjohtajan johtamassa elinvoimatiimissä, tukenasi elinvoimatiimin kolme muuta asiantuntijaa. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.6.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Juuri Sinä voit olla oikea henkilö. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 28.3.2018 kello 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta, työavain 170767. Kysymyksiisi vastaavat vt. kunnanjohtaja Eija Väätäinen, 044 588 9330 tai eija.vaatainen@suomussalmi.fi ja elinkeinopäällikkö Hannu Leinonen, 044 777 3175 tai hannu.leinonen@suomussalmi.fi.

https://www.facebook.com/suomussalmenkunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.