Kianta-Opistolla harrastetaan kesälläkin

Kianta-Opistossa opitaan kesän aikana uusia taitoja, ja tutustutaan uudenlaisiin teemoihin. Perinteisiä kädentaitoja päästään opettelemaan savi- ja puutöiden parissa ja kuvataiteen ryhmät kokoontuvat ennen kesälomia Ämmänsaaressa ja heinäkuussa Pyhäkylällä. Juhannuksen jälkeisellä viikolla tanssitaan, myös ilman aiempaa kokemusta!

Keväällä alkanut matkailuoppaan peruskurssi tarjoaa kaikille paikallistietämyksestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella paikallisoppaaksi. Kurssi alkoi huhtikuussa Hossa-osiolla, mutta mukaan pääsee edelleen. Kurssi päättyy keväällä 2019, ja kurssin käyneet valmistuvat Suomussalmen kunnan alueen oppaaksi.

Toukokuussa rentoudutaan Soivassa metsässä joogan parissa. Ihanan rento opettaja Saija Taivalmäki ohjaa ryhmän joogan saloihin 19.5. Soivan Metsän uskomattomissa maisemissa. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan joogaamista ulko- ja sisätiloissa., aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Toukokuussa opitaan myös villiyrteistä, kun Kaisa Lukkari ja Henna Heikkinen kertovat suomalaisten yrttien käytöstä. Villiyrtit poimitaan yhdessä ohjaajien opastuksella ja lopuksi luodaan kolmen ruokalajin menu. Joogapäivään ja villiyrttikurssille ehtii vielä ilmoittautua.

Seuraa ilmoitteluamme somessa ja ilmoitustauluilla, luvassa näiden lisäksi vielä paljon muuta kesäksi!

Ilmottaudu kursseille osoitteesta https://opistopalvelut.fi/kiantaopisto/index.php

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.