Tietoa Suomi.fi verkkopalvelusta

Suomi.fi on verkkopalvelu, josta löytyvät julkiset palvelut ja tietoa eri tilanteisiin.

Suomi.fi tarjoaa hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Voit asioida viranomaisten kanssa silloin, kun sinulle sopii – sujuvasti ja turvallisesti. Suomi.fi on tarkoitettu kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille sekä viranomaisille. Suomi.fi-palvelun kehittämisestä vastaa Väestörekisterikeskus.

Suomussalmen kunta on kuvannut palveluitaan suomi.fi palveluun. Suomi.fi:stä löytyy myös muiden palveluntuottajien kuvaamia palveluja kuten sote, palo- ja pelastustoimi, te-toimisto. Palvelukuvauksia tehdään ja päivitetään jatkuvasti.

Suomi.fi palvelusta saat päätökset, tiedoksiannot ja muut tärkeät viranomaisviestit paperipostin sijaan sähköisesti suoraan Suomi.fi-viesteihin. Osalle organisaatioista voit myös itse lähettää viestejä ja liitetiedostoja.

Suomi.fi – sujuvasti ja turvallisesti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.