Kuhmon ja Suomussalmen yhteinen matkailuseminaari

14.6. Pidetyssä Kuhmon ja Suomussalmen ensimmäisessä yhteisessä matkailuseminaarissa todettiin että on useita nopeita tapoja edistää kuntien yhteistä matkailumarkkinointia. Seminaariin osallistuivat Kuhmon ja Suomussalmen valtuustot sekä matkailu-, tapahtuma- ja viestintäasiantuntijat. Seminaarin pääpuhujana oli MDI:n edustaja Eero Holstila.

Työryhmissä toteutettu seminaari herätti keskustelua ja nopeastikin toteutettavia konkreettisia parannusehdotuksia, kuten Kuhmon ja Suomussalmen talvisotakohteiden yhteiset esitteet. Esitteet kuljettaisivat lukijaansa kohteesta toiseen. Myös kunnianhimoisia ajatuksia nousi esiin, kuten matkailun start-up -tapahtuma ”Luontomatkailun Slush”. Tapahtuma toisi koko Suomen, ja jopa kansainväliset matkailuyrittäjät yhteen.

Iltapäivän aikana todettiin Kuhmon kaupungin ja Suomussalmen kunnan tarvitsevan yhteisen viestintäsuunnitelman ja matkailustrategian. Pöydälle nostettiin myös ehdotus jossa Kuhmo ja Suomussalmi liittyisivät Wild Taigan jäseniksi.

Yhteistyö on voimaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.