Kianta-Opiston syksyn ryhmien ilmoittautuminen on alkanut!

Kianta-Opiston syksyn ryhmien ilmoittautuminen on alkanut

Kianta-Opistoon syksyn kursseille ilmoittautuminen on käynnissä ajalla 15.6. – 17.8.2019. Internet ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista myös maksaa kurssimaksu pankkitunnuksilla. Myös ePassin ja Smartumin saldolla on mahdollista maksaa kurssimaksu. Easybreak ja Edenred -maksuvälineitä voi käyttää kurssimaksuun Kiannon Kuohujen kassalla.  Ilmoittautumisen voi hoitaa puhelimella 044-7773157 tai toimistossa virka-aikana paitsi loma-ajalla 21.6. – 29.7.2018.

Kianta-Opistossa on tarjolla 305 eri kurssi mm. kädentaidoissa, musiikissa, kielissä ja ryhmäliikunnassa. Suomussalmen kunnan alueella on Kianta-Opiston toimintaa 33 eri toimipaikassa. Nyt ryhmäliikuntaa käynnistetään myös Jalonniemitalon ylä- ja alakerrassa.

Ylä-Kainuun välissä jaettava opinto-opas ilmestyy elokuun alussa, mutta jo nyt voit valita itsellesi uuden kivan harrastuksen tai jatkaa sitä ihanaa tuttua ryhmää! Ilmoittaudu osoitteessa:  https://opistopalvelut.fi/kiantaopisto/index.php

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.