Ruukinkankaan koulun väistötilat

Alvarin pihalle siirretään 14 luokkatilaa. Kaksi kuutosluokkaa sijoitetaan Luovilta vapautuviin tiloihin sekä samoihin Luovilta vapautuviin tiloihin tulee apulaisrehtorin, oppilashuollon ja koulun ict-palveluiden tilat.

  • 1-6.lk:t Alvariin
  • Ruukinkankaalle jäävät lukio ja yläluokat, yläluokille tulee 10 luokkaa sekä hallinto että oppilashuollon tilat
  • Yläluokkien opetuksesta fyke, kotitalous ja jopo-opetus jäävät vanhoihin tiloihin. Käytännössä tämä tarkoittaa c-käytävällä olevia opetustiloja
  • Ruukille jää myös yläluokkien puolella olevat opettajien henkilökotaiset työskentelytilat ja henkilökunnan taukotila

Alvarin pihalla oleviin väistötiloihin otetaan mukaan Ruukilta vain kovat kalusteet, jotka tulevat perusteellisen puhdistuksen ja otsonoinnin kautta. Tämä puhdistustyö on nyt käynnissä. Käyttötavarat, kuten esimerkiksi vihkot, pehmeät käsityötarvikkeet on tilattu suoraan toimittajalta väistötiloihin.

”Väistötilat ovat suuri panostus kunnaltamme, joten omalta osaltamme haluamme toimia siten, että emme omilla toimilla riskeeraa mitään, mikä mitätöisi tämän hankinnan.”

”Tämä muutos vaikuttaa selkeästi kaikkien niin kotien kuin koulunkin arkeen. Muutto, koulun aloitus ja toiminta väistötiloissa vaatii kaikilta joustoja ja ymmärrystä yhteiseen hyvään. Kun muutamme väistötiloihin on varmaa, että joudumme tietyistä asioista luopumaan. Toisaalta myös samalla voimme tarkastella asioita myös siltä kannalta, onko jokin asia mahdollista toteuttaa toisella tavalla. Monessa asiassa varmasti ”laatu” laskee, mutta nyt haluamme mennä puhtaiden ja käyttöturvallisten tilojen painotuksella.” Ruukinkankaan koulun apulaisrehtori Jussi Tolonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.