Kainuun maakuntajuhla Suomussalmella

Kainuun maakuntajuhla Suomussalmella 11.8.2018

Kainuun maakuntajuhlaa vietetään perinteisesti Kainuun maakuntakukan Kanervan päivänä, 14. elokuuta. Juhla kiertää kaikissa Kainuun kunnissa.

Tänä vuonna juhlitaan Suomussalmella, Kaunisniemen kesäteatterilla ja ajankohta on poikkeuksellisesti jo lauantaina 11.8. Maakuntajuhlaan kuuluu virallisen osion lisäksi myös kesäteatteriesitys Navettamaisteri.

Juhlassa jaetaan Pro Kainuu -palkinnot merkittävästi omaa alaansa Kainuussa edistäneille kulttuurin, elinkeinoelämän tai muun yhteiskuntaelämän vaikuttajille. Tänä vuonna maakuntajuhlassa jaetaan myös Vuoden rajaseututeko ja rajaseututoimija -tunnustuspalkinnot.

Juhlapuheen pitää Suomussalmen kunnanjohtaja Erno Heikkinen.

Maksuton tapahtuma kaikille kainuulaisille

Aimmista vuosista poiketen tänä vuonna juhlaan osallistuminen edellyttää pääsylipun noutamista ennakkoon kuntien kirjastoista.

Maakuntajuhla on maksuton ja kaikille avoin.  Lippuja tilaisuuteen on varattu yhteensä 500 kpl, jotka sisältävät maakuntajuhlan ja teatteriesityksen sekä kahvit. Lippuja on rajallinen määrä ja niitä jaetaan niin kauan, kuin niitä riittää.

Kahvitarjoilu klo 12 alkaen. Varsinainen juhla alkaa klo 13, jonka jälkeen on tauko ja teatteriesitys Navettamaisteri alkaa klo 14.15.

Maakuntajuhlaan järjestetään entiseen tapaan maksuton kuljetus kaikista Kainuun kunnista. Bussiaikatauluista ilmoitetaan Kainuun liiton verkkosivuilla heinäkuun aikana.  Linja-auto- ja teatteriliput ovat jaossa 23.7.- 3.8. välisenä aikana Kajaani Infossa, Otanmäen kirjastossa sekä kuntien kirjastoissa.

Lisätietoa juhlasta: http://www.kainuunliitto.fi/maakuntajuhla  ja

johdon assistentti Salli Mikkonen, salli.mikkonen@kainuu.fi, puh. 044 7100 872

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.