Ilkivaltaa Suomussalmella

Suomussalmen Kirkonkylän kummallakin vanhalla koululla on jo hetken aikaa ollut ongelmana jatkuva ilkivalta. Rakennusten ikkunoita on rikottu ja seinäpaneleja potkittu rikki. Korjaamistyötä riittää Suomussalmen kunnan kiinteistöissä muutenkin.

Toinen kyliemme ongelmapaikka on valitettavasti Jätkänpuiston läheisyyteen sijoitettu kioski. Kioskin seinät, ikkunat, ovet ja kivijalka on töhritty spray-maaleilla ja tusseilla, ja rakennuksen hirsiä on paikoitellen kaiverreltu. Ikävän tilanteesta tekee haaste kelohirsirakennuksen entisöinnin suhteen. Päälle ei voi maalata eikä töherryksiä poistaa höyläämällä.

Myös Jätkänpuistosta löytyvä esiintymislava on nuorison suosima illanviettokohde. Valitettavasti se näkyy myös paikan sotkussa, vasta Suomussalmirockia varten siivottu lava oli jo keskiviikkoaamupäivään mennessä täyttynyt tupakantumpeista ja kaatuneista nesteistä.

Nuorison kokoontumispaikat, kuten Ruukinkankaan koulun edusta ja muutamat parkkipaikat ovat aamuisin hurjaa katseltavaa. Roskien siivoamiseen kuluu lukuisia työtunteja. Paikkoja pyritään pitämään kunnossa kuntalaisia varten.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ilkivaltaa Suomussalmella

  1. Valvontakameroita ja valvovia ihmisiä paikalle,niitä häiriköitä ei tarvitse olla montakaan jotka mellastaa.Kun kiinni jäävät,ehkä älyävät pöljyytensä.Joku tuskahan särkevällä ja sotkijalla varmaan on,joko omassa elämässä tai kotona.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.