Kianta-Opiston syksyn kurssit

Vielä on aikaa jäljellä!

Nyt täytyy suunnata katse jo syksyyn ja miettiä, minkä harrastuksen parissa viihdyn tänä syksynä vai aloitanko jotain aivan uutta?

Kianta-Opistossa on mistä valita! Tarjolla on yhteensä 316 kurssia, joista noin 30 on ihan uutta!

Kianta-Opisto järjestää tänä vuonna kaksi matkaa. Ensimmäinen matka suuntautuu Ouluun Käsityömessuille 13.10. ja Taideretki tehdään Helsinkiin 9. – 11.11. eri museoihin. Lisäksi tarjolla on opastettu retkipäivä Hossan Kansallispuistoon sunnuntaina 2.9., joka on osa matkailuoppaankoulutusta, mutta avoinna kaikille, tervetuloa!

Vaikka toivekurssi olisi täyttynyt, niin ei hätään, sillä syksyn mittaan pyrimme vastaamaan asiakkaiden odotuksiin, joten ilmoittauduthan varanpaikalle, niin tiedämme mihin rakennamme lisäkursseja.

Tekstiilityöhön, tietotekniikkaan ja jumppaan olemme saaneet uudet osaavat opettajat. He odottavat innolla uusia ja entisiä opiskelijoita kursseille. Kuten me kaikki muutkin Kianta-Opiston väki niin opettajan kuin hallintohenkilökuntakin odotamme teitä kursseille!

Kaikille kursseille ehdit vielä ilmoittautumaan. Aikaa on vielä jäljellä!  Kianta-Opiston kursseille vielä ehtii ilmoittautumaan 17.8.2018 Saakka.

Tässä alla on muutama kuva kursseilla tehtävistä ihanista tuotteista:

Näitä ihanuuksia tehdään tulevana syksynä kurssilla 230060 ASKARTELUA LUONNONMATERIAALEISTA; 520010 RUOKAA KREIKASTA; 250050 ISO LYHTY – kurssi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.