Taiteiden yö tulee taas!

Suomussalmen Taiteiden yötä tunnelmoidaan perjantaina 7.9.2018.

Suomussalmen pimenevä ilta perjantaina 7.9. on täynnä pimeyden ja valon yhdistelmän luomaa tunnelmaa, yhdessä tekemistä ja katukuvaa piristävää ohjelmaa. Pimeitä työntekijöitä, shokkeja makuhermoille, erätulia ja eläviä patsaita, kuorrutettuna syntisillä lauluilla, sekä muilla hyytävillä hetkillä. Taiteiden yö on tekijöidensä näköinen. Runsas joukko suomussalmelaisia toimijoita on suunnitellut monipuolista ohjelmaa kävelymatkan päähän Suomussalmen kuntakeskuksesta. Yhteisöllinen tapahtuma haastaa ihmiset näkemään ja kokemaan tutun ympäristön uudesta näkökulmasta.

Iskikö idea? Haluatko osallistua ohjelman tekemiseen? Ilmoita tapahtumasi mukaan Taiteiden yöhön ti 21.8. klo 12 mennessä joni.kinnunen@suomussalmi.fi tai titta.toivanen@slpmedia.fi. Sisällytä viestiisi tapahtuman nimi, kellonaika, lyhyt kuvaus sekä tieto siitä, käytätkö pisteessäsi tulta tai kaasua.

Taiteiden yön ohjelma julkaistaan Suomussalmen kunnan verkkosivuilla www.suomussalmi.fi ohjelman valmistuttua viikolla 35.

Taiteiden yö Facebookissa 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.