Nuorisovaltuuston haku alkaa

NuorisovaltuustoSuomussalmen nuorisovaltuusto on tarkoitettu 11-21 -vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa vaikuttaa nuorten asioihin kunnassamme. Nuorisovaltuuston tehtävänä on lisätä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassamme sekä toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Nuorisovaltuuston jäsenenä pääset esimerkiksi osallistumaan kokouksiin sekä erilaisiin tapahtumiin ja saat arvokasta kokemusta luottamustehtävistä sekä oman mielipiteen ilmaisusta. Nuorisovaltuustossa vallitsee iloinen ja positiivinen ilmapiiri, joten toimintaan on myös mukava tulla mukaan.

Nuorisovaltuuston uusi kausi alkaa syksyn kuluessa ja haku uuteen valtuustoon alkaa 1.10. ja päättyy 14.10. Haku tapahtuu lähettämällä osoitteeseen suminnuva@gmail.com oma hakemuksesi valtuustoon. Kerro hakemuksessasi nimesi, ikäsi ja koulusi. Haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen nuorisovaltuuston Facebook-sivulla Suomussalmen nuorisovaltuusto sekä Instagramissa @suminnuva, joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Paikkoja on vapaana seitsemän, joiden lisäksi tarjolla on neljä varapaikkaa. Paikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä, mutta Suomussalmen kouluille on varattu omat paikkansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.